Gran canaria, nyår och sånt där

Tänkte skriva några rader eftersom jag inte har något bättre för mig ändå.
Det har ju såklart hänt en hel del sen jag skrev sist eftersom jag senast skrev någon gång i somras
Men något värt att ta upp är ju att jag äntligen åkte och besökte Simon. Herregud som jag hade längtat efter att åka dit.
Jag och Therese bokade en resa två veckor före och sen bar det av till Playa del ingles där vi överraskade Simon som inte visste någonting om att vi skulle komma. Önskar att man hade filmat minen han fick när vi dök upp på hans jobb haha. Vi stannade där i två veckor och kom hem lagom till jul. 
Från min synvinkel var  två veckor nästan för lite men så sjukt mycket bättre än ingen tid alls med honom. Min underbara vän.
Skulle kunna åka tillbaka när som helst. Miljön, folket och utelivet är så annorlunda mot här och så himla underbart. Och med varje resa kommer någon fail historia. Vår blev att jag klockan fem på morgonen lyckades bryta hotellnyckeln i låset så jag fick sova i ett annat rum under en natt så att låssmeden kunde komma morgonen därpå och byta lås. ha-ha. bra där Sandra. Resan hemåt var lagom tråkig. Att åka ifrån Simon igen var ju inte det roligaste.
 
Väl hemma var det ju då snabba ryck med att handla in julklappar - lyckades även klämma in att baka pepparkakshus dagen efter vi hade kommit hem. Den 23 firades jul hos pappa och den 24 blev det jul hos mamma. Juldagen var det partaj som för alla andra människor haha och därefter har det vart ganska lugnt.
 
Imorgon firar vi in det nya året. Är lagom nyfiken på vad 2014 kommer att bjuda på.
Ska börja plugga upp mitt Mattebetyg från o med den 13 januari iaf.. usch. Men men behöver ju det om jag ska söka till någon högskola så vad gör man inte? haha. 
 
Att flytta hemifrån är även något som cirkulerar i mitt huvud dagligen nu för tiden. 
Varför är man inte rik så man bara kan flytta??? 
Längtar till den dagen jag kan flytta
 

RSS 2.0