för jag har tagit studenten fyfan va jag är braaa

 

sinnessjukt nära nu


bildbomb


tänkte att det kanske är dags att uppdatera lite här, händer ju väldigt mycket just nuu.
Förra veckan så blev jag färdig med allt, allt i gymnasiet är färdigt hur sjukt är inte det då? aldrig mer några arbeten på gymnasiet. I'm done.

Crazyyyyyyyyyyyyy shit

förra veckan gick jag även balen. Overklighetskänslorna tar ju över haha.
Upp tidigt på morgonen och fixa hår och ta på sig klänningen osv, sen fotade min underbara handledare Maria mig och Filip och därefter blev det lite mat och mys hos Filip med David, Maja, Ullrika och Victoria innan limmon kom!. Hela kvällen och dagen var så overklig, känns fortfarande inte som det redan har skett haha. Vart tog tiden vägen liksom? började ju gymnasiet igår..... 

Dagen efter begav jag mig till JB camp för att campa och supa lite med studenterna vilket slutade med en extremt trevlig och rolig kväll/natt/morgon utan sömn. 

Sen har jag även vart och kollat på fast and furios 6 (sjukt bra) med min underbara vän Jessica som dessutom tog sitt körkort i torsdags! SÅÅ GLAAAD FÖR HENNEEEES SKULL. Så hon fick självklart komma och hämta mig samma dag för att ses och vara ute och köra lite. Åkte hem till en kille där även några andra var och umgicks lite och sen körde vi runt lite igen.

Orkar inte skriva allllt som hänt sen jag slutade blogga för hade ju blivit gigantiskt. Kom även på att jag inte ens skrivit här sen jag tog mitt körkort! det gjorde jag i februari så har haft det ett tag nu hihi . Även hunnit med en tripp till Spanien, en tripp till Danmark och en tripp till Tyskland, en flytt och massa annat.

En sak till som är värd att nämnas; min underbara vän Simon flyttade till Gran Canaria i April, saknadkille.

 

Sammanfattning: 

Jag har haft grymma veckor och dagar enda sen jag slutade skriva häär! och även såklart lite motgångar och sånt där .Men vad gör det när man har så jävla bra vänner och roliga upplevelser osv?. 

 

På fredag tar jag studenten. Helt jävla insane
Idag fixade vi studentplakaten som ska hänga på flaket och nu sitter jag hemma hos pappa i väntan på att klockan ska gå då jag ska tillbaka till skolan vid ett tiden för vi ska ha xpo ikväll..

Tänkte bjuda på lite bilder från dem senaste veckorna/dagarna

 

 

RSS 2.0