Sommaren närmar sig med stormsteg

Och allting blir ju alltid lite bättre då, inspirationen och motivationen ökar som bara den, energin är på topp och det finns mycket att se fram imot!
 
sist jag skrev så var de nästan nyår och jag skulle börja med min mattekurs. mattekursen ska jag ju egentligen vara klar med nu men har ju inte riktigt blivit så.. ska försöka bli färdig snart hm.
 
igår bokades iaf en resa till Sunny beach med bästa jessica, underbart! 
 
i januari fick jag börja jobba som vikarie på VTD som innebar nattjobb mån-lörd men då jag verkligen inte trivdes med att sova bort dagarna och vara vaken på natten så sa jag upp mig i slutet på mars och nu är jag återigen lika arbetslös som förut om man nu inte räknar med städjobbet.
 
hoppar lite i tiden och går över till att prata om sommaren. Maj närmar sig med stormsteg och då ska jag åka upp till Göteborg för att umgås med annie och Felicia, äntligen! Därefter ska Jessica firas och maj brukar bjuda på massvis av roligheter.
 
Har förresten redan hunnit med årets första och andra uteservering. Älskar verkligen Halmstad när vår/sommarhalvåret börjar.
simon har även äntligen flyttat hem igen!
 
finns mycket att glädjas åt för tillfälle.
 

RSS 2.0