Överraskning

För ca. 2v sen på en ankomstdag stod jag som vanligt med min kamera runt axeln och hälsade på dem nya gästerna som klev ut ur vår buss. 
 
Plötsligt hör jag ett "hej" o ser ett bekant ansikte, det tog en stund innan man koppla, men framför mig stod världens bästa vän Jessica och när jag hoppat på henne av glädje så står även min älskade syster bakom henne. 
åh så brutal lycka . 
Det blev lite känslosamt meD mycket glädje o lite tårar.
 
att se folk från hemma på plats i sunny beach är verkligen oväntat och så himla roligt. Man lever ju i sin bubbla. 
 
Dagen före detta var en väldigt jobbig dag så Jakob åkte hem, så dem kom verkligen vid en passande tidpunkt då man glömde att man vart väldigt ledsen bara några timmar före. 
 
Kan intr beskriva med ord hur mycket det betyder för mig att ni gjorde detta, jag blev verkligen superglad och en vecka tillsammans var underbart. 
 

Det närmar sig slutet

Dagarna går väldigt fort här nere, hemresan närmar sig med stormsteg och det är bara jag, Jennie och Sebastian kvar från teamet. 
 
amadeus åkte hem i söndags, lika jobbigt varje gång som någon ska lämna. Man har verkligen fått sinnessjuka vänskapsband här borta. Vet inte riktigt hur jag ska klara av att plötsligt bo hemma igen och utan dessa människor. 
 
vi har inga gäster nu, så är inne på tredje dagen av hårt festande. När Viking Stängde inatt så lyckades vi få igång gyllene tider i högtalarna , jag, jennie och Jasmine (enda svenskarna) var helt överlyckliga. Efter det så följde vi med hem till Christian på efterfest, kom hem runt åtta imorse och nu sitter jag på kontoret och taggar inför ännu en natt på vårt älskade Viking. 
 
sinnesjukt att jag befunnit mig på en nattklubb varje natt i nästan 3 mån. 
 
man ska ju inte klaga på livet man lever här. 
100% på bulgarisk alkohol, 50% på massvis av resturanger och omringad av underbara människor dygnet runt.
 

min fina sunny beach familj

 
 
 

4v

om lite mindre än fyra veckor är det dags för mig att packa väskan igen och komma hem till Sverige. Tiden går verkligen galet fort, kan inte riktigt förstå att halva sommaren redan har passerat. 
Jag trivs fortfarande väldigt bra, om man bortser från tröttheten. 
 
jag har även hunnit med att få lunginflammation men det löste sig efter lite antibiotika.
 
folk börjar dra sig hemåt nu, vilket är väldigt tråkigt. Tre underbara promoters åkte hem idag. På lördag åker min fina rumskompis och kollega Mette hem till Danmark igen och nästa vecka åker min kära kollega Jakob också tillbaka till Danmark. Tråkigt men sant. 
 
men vi ses ju där hemma igen. 
 
Igår var italobrothers här igen och jag stod ännu en gång backstage och fotade. mega roligt. Eller som vi säger här; mega show. 
 
Basshunter kommer också tillbaka denna veckan så det händer lite grejer denna veckan. Eller ja det händer ju alltid saker men ändå.
 
Jag saknar mina kära vänner, familj, speciellt min farmor och hund.
 
jag saknar även att ha ett kök och kylskåp framförallt. 
 
Min snälla mamma har skickat hit paket med choklad och Olws nötmix till mig, lycka.
 
känns även som jag knarkar vitaminer. tar dagligen vätskeersättning, C-vitamin och multivitamintabletter. 
Men jag mår bra av det så det är ju okej :). 
 
nu har jag precis lämnat kameran och ska dra mig tillbaka till Viking. 
 

RSS 2.0