Ny vecka

idag anlände nya gäster, så dagen har bestått av rundtur och välkomstmöte. om ett par timmar är det välkomnstfest och sen pubcrawl. därefter går vi vidare till Viking som vanligt. 
 
Sitter på vårt rum och laddar mobilen nu, fick sova många timmar inatt då jag inte fotade på Viking igår såå är redo för en lång dag/natt nu. 
 

Midsommarhelgen

Första gången någonsin som jag inte firar midsommar med släkten där hemma. Knasigt.
Blir inte riktigt att man hinner blogga här borta då enda gångerna jag sitter vid datorn är när jag fixar och laddar upp bilderna från dagen innan.

På dagtid (om det är fint väder) så ska jag fota dagsbilder på vad Uptours gäster gör. Det har dock bara gått en gång än så länge då vädret inte vart på vår sida haha. Regnar så mycket att vi börjat kalla sunny beach för Venedig, blir såna gigantiska översvämningar.

Varje kväll är det ett event som ska fotas och efter eventet går vi till Viking och fortsätter festen och fotandet där.

Igår hade vi midsommarevent, det bjöds på dans runt midsommarstång och svensk sommarmusik, Bl.a spelade dem gyllene tider, lycka.

Ikväll har vi avslutningsmiddag då gästerna åker hem inatt.
mina snälla rumskompisaaar. Mette och Jennie 
 
 
 

Work

andra dagen på jobb i sunny beach nu, kan inte riktigt förstå att jag faktiskt är här. Men det är jag och ser fram imot en galen sommar med nya vänner och massvis med nytt folk. 
 
Kom fram runt åtta svensk tid men eftersom vi inte fick checka in förens 13 så var det rundtur och välkomnstmöte sä fort man kom fram. Jag fick börja fota direkt dä mitt jobb är att fota allt som uptours gäster är med om. 
 
Rummet jag bor i var finare än förväntat och mina rumskompisar är grymma!
 
med dessa orden sagda så återgår jag till mitt jobb.
har inte tagit några bilder utanför jobbet än så får bli ett inlägg utan bilder

Sunny beach

om ca. 6 timmar så lyfter mitt plan mot Bulgarien . Om ca. 6 h beger jag mig på egen hand bort ifrån all trygghet som mitt kära Halmstad ger mig. 
Jag kan inte påstå att jag känner mig så nervös, men det kanske slår sen. Jag ska ju trots allt resa själv för första gången, utan resekompis, utan att någon vän väntar på mig där borta. 
Känns väldigt overkligt men jag är så jävla glad över att jag sa ja till jobbet, för hur det än blir och hur jag än kommer känna så är det värt det.
 
 
För övrigt så tog världens bästa Jessica studenten igår!! så jävla gryyyyym!!! grattis igen babe 
 

En sommar i Sunny beach

 
Är precis hemkommen från en otroligt trevlig resa med underbara Jessica.
om man bortser från att vi lyckades åka den veckan som vädret var väldigt dåligt på och att vi inte fick landa när vi skulle, så var allt galet bra.
 
bulgarien bjöd på god mat och trevliga människor, en del drinkar och lite utgångar, oväder och en nära-döden-upplevelese när vi skulle landa.
 
Min resa förändrades lite när jag lite spontant fick gå på arbetsintervju och dessutom fick jobbet, vilket innebär att jag ska tillbaka till sunny beach om mindre än två veckor för att sedan spendera min sommar där!.
 
Så jag tänkte att nu får jag väl ta tag i bloggandet då.. kan ju vara roligt att ha resan dokumenterad :)
Tror att min biljett ska bokas denna veckan, spännande haha.
 
 

RSS 2.0