the time of my life

Så har man vart i Sverige i en vecka. Jag saknar redan sunny galet mycket.
 
Hur som helst så har jag verkligen haft den bästa sommaren i mitt liv med tusentals bekymmerlösa skratt och massvis med nya vänner. Jag har träffat så många olika typer av människor, fått nya erfarenheter och ställts inför utmaningar som jag trodde var omöjliga för mig att klara av, men som jag nu vet att jag faktiskt klarar.  
 
Jag är obeskrivligt glad över att jag skickade in min jobbansökan och att jag blev uppringd angående jobbet när jag faktiskt var påväg ner för semester.  Lika glad är jag över att jag tackade ja till jobbet när jag fick chansen, trots rädsla och osäkerhet över att resa själv till ett okänt land. Något jag aldrig kommer ångra att jag gjorde då det visade sig bli den bästa sommaren i mitt liv.
 
Denna sommaren så har jag haft ett underbart jobb med underbara kollegor.
Min lilla Uptours familj ,shit så glad jag är över att ha fått lära känna er. På 3 månader så har ni alla blivit som syskon och det känns redan galet tomt att inte träffa er varje dag. Men vi ses ju i alla fall igen, även om det inte längre är varje dag dygnet runt.
 
Nu är man iaf hemma och det känns väldigt overkligt, men man har iaf kommit hem med tusentals minnen.
 
Det känns lite som om tiden står still här i Sverige, ingenting har förändrats, allt är precis som det var när man åkte för 3 månader sen. 
Allt är så himla tyst nu, det händer ingenting. Jag känner mig konstant rastlös och vill att saker ska hända .
För i sunny så fanns det inte en lugn stund, man hade i princip kul dygnet runt i tre månader. sinnes haha.
Men kul har jag haft. och när man inte ens vill åka hem när det väl är dags, då vet man att man verkligen har trivts. 
 
Med dessa raderna bjuder jag på en bildbomb från min helt otroliga sommar.
 
 
 

RSS 2.0