Man skulle kanske ta tag i det här igen

Det är ju trots allt väldigt roligt att kolla tilllbaka på bloggar efter en viss tid.
Så vad händer i mitt liv?
Jag återvände till Sverige för 2 veckor sen. Det var en viss (väldigt stor) skilnad att lämna denna gången i jämförelse med hur det var förra året.
Förra året kunde jag gjort vad som helst för att få stanna 1 månad till.
I år längtade jag så brutalt mycket till att sätta mig på planet och lämna Sunny bakom mig. Trots det så för en hemresa med sig att man måste säga hejdå till dem som man har kommit väldigt nära. VIlket så klart var jobbigt och det blev ändå en tår eller två när det var dags att lämna. 
Jag och Patrik flyttade från hotellet vi alla hade bott på under säsongen min sista vecka. och herregud vilket mansion vi fick! ( tillskillnad från vad vi var vana vid)
Jag och Patrik fick en lägenhet med 3 sovrum, KYLSKÅP, vardagsrum och en stor toalett. 
Man kan säga att jag var väldigt nöjd med boendet den där sista veckan haha .
Jag var även helt ledig från jobb mina tre sista dagar, vilket var oerhört skönt efter att ha jobbat en hel säsong. 
 
Som jag sagt tidigare så är jag så oerhört glad för att jag fick chansen att återvända till Sunny och Uptours. Trots att det inte riktigt blev som förväntat.  Jag har möttt så många fantastiska människor, fått vänner för livet och framförallt så har jag fått utmana mig själv ytterligare genom att även jobba som guide. 
 
Sunny beach är och kommer föralltid att vara ett hem för mig. Att jag åkte dit förra året och detta året är sånt som har format mig till den jag är idag och jag kunde inte ha vart lyckligare.
 
 
Men nu är jag åkt tillbaka till verkligheten och min första vecka i Sverige bestod av träning och att träffa vänner och familj. Var en sväng på malmöfestivalen med Jessica och Kim för att kolla Maskinen också.  Min andra vecka blev jag sjuk men jobbade ändå heltid 7 dagar i streck och igår hade jag dessutom dubbelpass. Men nu har jag tvingat mig själv till att inse att jag är för sjuk för att jobba så har spenderat hela dagen i sängen och planerar att göra samma sak imorgon. 
är helt slut i hela kroppen men hoppas på att det vänder snart .
 
 

RSS 2.0