Här ekar det tomt

mycket har hänt sen jag skrev sist men bildlös som jag är så minns jag inte ens hälften.
 
skaffade en ny telefon för ett par veckor sen iaf så från och med det kommer jag iaf ihåg ;). 
 
nä men har väl inte så mycket mer att skriva än att bästa Viktoria flyttade till Linköping för 1 vecka sen :( känns så tomt här utan henne! 
men jag spenderade iaf hela fredagskvälln till att säga hejdå, packa hennes bil med flyttlådor och fundera över hur jag skulle klara mig utan henne 🙈. 
 
Har även jobbat 11h pass 5 dagar i veckan under loppet av 3 veckor men idag har jag lite uppehåll så jag bara myser i soffan framför en bok.
 
I lördags hade jag en helt fantastisk kväll som startade med kaffe och fika med Jessica och avslutades med sushi och solnedgång i Tylösand. 
 
jag är så otroligt glad och tacksam över att ha så fina människor som Viktorià och Jessica i mitt liv ❤️
 
gårdagen var även den fantastisk då jag spenderade några timmar med kaffedrickande hos min älskade farmor innan jag körde igenom mitt bästa benpass på riktigt länge! 
Träningen har inte gått allt för bra den senaste månaden då jag både vart sjuk och jobbat 07-18  varje dag vilket lett till Att jag vart tvungen o välja  mellan sömnen eller träningen. Självklart väljer jag träningen men passen har vart ganska så orkeslösa då jag innan passet båset jobbat fysiskt och inte sovit mer än 3h per natt 🙈 Ond cirkel men all träning är bättre Än ingen! 
 
 
 

Gotlands Visby

gotland kan vara den vackraste platsen jag någonsin besökt i Sverige.
Extra fint är det när man stiger upp tidigt på morgonen och tar rundan längs med ringmuren och strandpromenaden, före alla andra har vaknat. 
Eller när man vandrar på de folktomma gatorna bland kultur och fina byggnader samtidigt som solen strålar och sätter färg på allt! 
Blev en hel del trappintervaller också, snabbt , effektivt, jobbigt och underbart! 
 
Vi bodde i ett fantastiskt hus mitt i Visby centrum . Med fem minuters avstånd till Stora torget och kanske 2 minuters gångavstånd till vattnet. 
underbart att få dela detta med familj och släkt. speciellt eftersom denna resa betydde så himla mycket för min älskade farmor. 
 
jag blandar ihop dagarna som vanligt eftersom jag fortfarande inte kan ts bilder med telefonen. Men vi har hunnit med en hel del grillkvällar, after beach, häng på toftastranD, dagsutflykter (som jag inte kunde hänga med på då jag lyckades bli sjuk), häng på den berömda strandklubben Kallis, Norlie & KKV , testa på nattlivet , privat guidad tur i gamla stan , lummelundagrottorna och säkert mycket mer som jag inte tänker på nu! 
 
Gotland bjöd på sol varje dag och ingen var gladare än mig över detta ;) 
 
tråkigt nog la min mage av 4:e dagen och jag blev sängliggandes med kramper och ballongmage fram tills vi skulle åka hem. hemresan kan man säga var allt annat än rolig och att få i mig mat dessa dagar var inte ens på  tal om.  fick i mig lite färska blåbär som jag hade i en skål vid sängen och åt en och en lite då och då. Mest för att jag visste att jag bar tvungen att få någon form av näring i kroppen.
 
o inte blev det bättre när jag kom hem heller. Fortfarande sängliggandes med en mage stor sOm en ballong, oavsett om jag har mat i magen eller ej.
fått någon medicin nu som smakar pyton men håller tummarna på att det hjälper så jag slipper gå till läkare 
 
 

RSS 2.0