Här ekar det tomt

mycket har hänt sen jag skrev sist men bildlös som jag är så minns jag inte ens hälften.
 
skaffade en ny telefon för ett par veckor sen iaf så från och med det kommer jag iaf ihåg ;). 
 
nä men har väl inte så mycket mer att skriva än att bästa Viktoria flyttade till Linköping för 1 vecka sen :( känns så tomt här utan henne! 
men jag spenderade iaf hela fredagskvälln till att säga hejdå, packa hennes bil med flyttlådor och fundera över hur jag skulle klara mig utan henne 🙈. 
 
Har även jobbat 11h pass 5 dagar i veckan under loppet av 3 veckor men idag har jag lite uppehåll så jag bara myser i soffan framför en bok.
 
I lördags hade jag en helt fantastisk kväll som startade med kaffe och fika med Jessica och avslutades med sushi och solnedgång i Tylösand. 
 
jag är så otroligt glad och tacksam över att ha så fina människor som Viktorià och Jessica i mitt liv ❤️
 
gårdagen var även den fantastisk då jag spenderade några timmar med kaffedrickande hos min älskade farmor innan jag körde igenom mitt bästa benpass på riktigt länge! 
Träningen har inte gått allt för bra den senaste månaden då jag både vart sjuk och jobbat 07-18  varje dag vilket lett till Att jag vart tvungen o välja  mellan sömnen eller träningen. Självklart väljer jag träningen men passen har vart ganska så orkeslösa då jag innan passet båset jobbat fysiskt och inte sovit mer än 3h per natt 🙈 Ond cirkel men all träning är bättre Än ingen! 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0