Det ekar tomt

Jaha , 1 vecka sen jag skrev senast och det har hänt en hel del roligheter.
 
Förra fredagen körde jag pappa och hans flickvän till tågstationen och därefter blev det träning som vanligt följt av lite fix och matlagning innan jag gick in till stan och mötte upp Viktoria och Julia i ösregn. 
Kvällen spenderades sedan på morfars uteservering med en hel drös av skönt folk.  Allsång, dans och skrattanfall summerar dem där timmarna ganska bra . Och oj vad vi skratta! 
Jag vet ärligt talat inte om jag har skrattat så mycket på hela detta året haha. Fick kramp i magen av skrattanfall och tårarna rann.  Livets liv helt enkelt.
Efter ex antal timmar på uteserveringen så gick vi inom Bellmans och kollade läget (tomt på folk såklart) så vi rörde oss ganska så snabbt därifrån och hamnade på tre hjärtan där vi drog igång världens fest.
Riktigt roligt! (och jag brukar hata tre hjärtan) .Avslutningsvis så stötte vi på ett gäng stockholmskiillar som hade fått aningen för mycket att dricka och det slutade med att vi blev hotade "om ni skrattar imorgon vid denna tiden så kommer vi skära halsen av er". 
Ja men vad är en kväll utan lite kaos? haha.
 Äsch då .  Julia och Viktoria var söta och följde mig hem och jag somnade väl ganska så snabbt därefter.
 
Lördagen startade med gym i vanlig ordning och sen körde jag hem till Viktoria där Julia även var. Solen sken och det blev lite drinkar ute i trädgården innan vi drog till Afterbeachen och dansade och sjöng som aldrig förr.
Efter After-Beachen så stack jag och Viktoria och handlade kött för att sedan grilla i trädgården hemma hos henne. Mätta och belåtna började vi fixa oss och tagga till med skön allsång och dans (+ några glas vin för Viktoria)  innan vi körde och hämta Julia och Jossan för att sedan dra hem till mig.  
Väl hemma hos mig var det övertagg som gällde. Nostalgimusik, fuldans, allsång (såklart) och en hel drös av skrattanfall summerar förfesten ganska bra. 
 
Runt 01 gick vi in till stan och då blev det Mårtensson.  På Mårtensson var folk lite kändiskåta då det visade sig att Danny Saucedo var där lite spontant. 
 
 
Söndagen var minst sagt vilodag efter 2 dagar med sömnbrist så jag gjorde inte så mycket annat än att ta igen sömnen, fixa matlådor och annat söndagsfix.
 
Bakade en nyttigare version av kärleksmums i lördags, drömgotg
 
 
Allt som allt så kan man ju säga att jag hade en riktigt jävla bra helg med underbara människor! så himla tacksam <3.
Detta var även den sista helgen som Viktoria spendera i Sverige på några veckor så lite sorgligt var det också.
 
I Måndags körde jag hem till Viktoria ganska så tidigt. Hjälpte henne att packa det sista inför hennes resa och pratade en massa i vanlig ordning. 
När klockan började närma sig 14 så körde jag henne till tågstationen och sa hejdå innan hon for till älskade och saknade Sunny beach för en 4:e säsong! en gnutta avundsjuk var jag nog ;) .
 
I onsdags blev det en spontanutgång som bestämdes ca.30 minuter innan det var dags att gå ut med Jessica och Challe då det var premiär för Bulls nattklubb.   nattklubben var faktiskt över förväntan, bra drag och sköna människor. Inte allt för ung målgrupp heller som jag tycker att det flesta nattklubbarna har här i halmstad så det var nice!.
Vid 03 körde jag Jessica till Hoffe och sen däckade jag ganska så snabbt här hemma vid 04. 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0