Sommarhalmstad

Mäktig lördag som startade på gymmet vid 09 för ett benpass. Gick inte jättebra dock då jag efter halva passet lyckades knipsa av en bit av mitt finger så det började spruta blod haha. men skam den som ger sig, lindade några varv papper runt fingret, tvättade av blodet och gick sedan tillbaka till min skivstång och körde klart passet.
flowet försvann lite dock eftersom att det bultande fingret var lite halvsvårt att ignorera . Men klar blev jag!
 
därefter gick jag hem i ösregnet, åt och duschade och sen kom Viktoria hit vid 11 och hämtade mig.  
Hos Viktoria var även Linda och sen droppade Matilda, Josefine och Linda också in. 
Vi taggade after beachpremiären med vin, jordgubbar och gött häng och vid 15 åkte vi till Tylösand där vi sedan stod längst fram till sol och skön musik samtidigt som vi sjöng som idioter och dansade som aldrig förr. 
galet roligt och stämningen var oslagbar. ÄLSKAR Sommarhalmstad. 
 
när afterbeachen var slut så följde jag med Viktoria och Linda hem till Viktoria där det blev mer vin och mat innan det började droppa in folk . Blev väldigt många på slutet faktiskt och det var många som man inte hade träffat på länge :) minst sagt gött häng! 
Vid 12 tog vi bussen in till stan och avslutade kvällen på Mårtenssons schlagergolv. Stod även utanför och frös ihjäl under någon timma med Viktorias jobbarkompisar och jag har nog intr skrattat så mycket som jag gjorde då på väldigt länge. 
 
 
Kom hem vid 03 en aning utslagen och somnade strax därefter hehe. 
 
Em riktigt bra lördag med andra ord , den bästa på länge faktiskt.  och jag är så glad över att ha så fina människor omkring mig.
 
hoppas ni hade en lika fin lördag mina vänner, hur sjukt är det inte att det redan är juli?.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0