Underbara sommar

har haft mnågra helt fantastiska dagar med bästa Jessica och hoffe.   
eftersom att min mobil är för gammal för att jag ska kunna dokumentera i bilder så blandar jag dock ihop dagarna haha.
 
men i onsdags hade jag en heldag med mamma i skogen. Vi plockade blåbär och hade litr kvalittetstid ihop!  blir så sällan att vi umgås eftersom att jag bor hos pappa mu :) efter 5h blåbärsplockande i sträck kan man lugnt säga att kroppen värkte.   Så vi begav oss hemåt ,några kg blåbär rikare och med myggbitna kroppar .  
Därefter grillade vi en massa kött och hade klyftpotatis som tillbehör. Mina kusiner kom även hit. 
 
senare på kvällen kom Jessica och hoffe o hämtade upp mig, då blev det mys i hamnen med korv med bröd och en fantastisk utsikt. 
 
På torsdagen kom Jessica och hoffe o hämtade upp mig och då begav vi oss till frösakull för sol och bad i vår fantastiska sommarstad. avslutade stranddagen på after beachen innan vi åkte hem, duschade o möttes upp igen för lite grill och mys i parken.  Jag smet även iväg någon timma för att få in ett benpass (yes allt går om man vill) . Efter benpasset stack jag tillbaka till parken o då hade även challe och karl kommit :) ännu en fantastisk sommarkväll och jag blev återigen påmind om hur mycket jag älskar halmstad när vädret är bra och det är sommar. 
 
på fredagen stod uteserveringsmys på schemat och trots att vädret vR perfekt o jag o Jessica kom sent till bulls lyckades vi komma precis när några skulle gå från sitt bord så vi behövde endast vänta några sekunder innan vi fick sätta oss ner (dessutom var det precis det bordet som man vill ha så ja vi var lyckliga) . På bulls blev det några glas vin och sen kom även hoffe,hans syster och hennes kille o gjorde oss sällskap. 
Ännu en fantastisk sommarkväll spm avslutades med pizza Och en väldans massa skratt.
 
 
lördagen var det strandhäng på schemat igen och Jessica o hoffe kom och hämtade mig innan vi körde till Tylösand och hängde. På Tylösand hade vi finbesök av Linus Carlén och noccogänget så jag var lite överexhaltersd. Fick gratis nocco och ja dessa förebilder såg nog ännu bättre ut i verkligheter än på bild! Inspirerad. 
fredagen avslutades med grill på Jessicas balkong och minigolf på östra stranden med Jessica,hoffe, Carl och challe.
 
så tacksam för dessa dagar och för att jag har så fina människor omkring mig <3 
dessa dagar var verkligen guld värda! 
 
På söndagen var jag uppe tidigt för att sedan sitta i bil i x antal timmar och även i en båt då det äntligen var dags för Gotlandsresan!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0