Tisdag

Somnade runt 22 igår men trots det vaknade jag inte när mitt larm ringde vid 06(!) jag som faktiskt tycker om att gå upp tidigt o kicka igång dagen vaknade istället energilös vid 07 . Hela kroppen kändes öm och tung . Fick övertala mig själv ganska länge innan jag tog mig upp och iväg mot gymmet. 
Men även där sa kroppen ifrån och efter 10 minuter på bandet så kändes det redan som mitt revben skulle flyga ut ur kroppen. Men jag krigade på tills det närmade sig 35 minuter då det helt plötsligt även började krampa på min högra sida. Krigade på ytterligare 5 min men sen var jag faktiskt tvungen att avsluta för det gjorde verkligen så ont att jag inte kunde gå upprätt. 
Märkligt och surt när kroppen säger ifrån på det sättet när man i hjärnan kan köra på ännu mer , både mentalt o konditionsmässigt. 
 
Men men man kan ju inte alltid vara på topp! 
 Gårdagens pass var ju iaf brutalt bra för träningsvärken är brutal både i ben och rygg (pga gårdagens raka marklyft)
 
Energin är inte tillbaka ännu och kroppen känns verkligen tung, så jag gör det enda rätta; lyssnar på kroppen och tar vilodag idag istället för imorgon . Vilodagar är så satans dryga dock, men om jag ska lyckas bygga på mig behöver jag även vara noggrann med återhämtningen o idag känns det verkligen som det behövs. 
 
 
 
efter cardion , endorfiner och svett haha
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0