Lyckligt lottad

Jag fyllde år för 2 veckor sedan och den födelsedagen tog definitvt hem priset för bästa födelsedagen.
 
22 är väl ingen speciell ålder att fira tänkte jag, och förväntade mig inte direkt något av någon överhuvudtaget. Faktum är att jag inte ens orkade bry mig om att ens komma på något sätt att fira på mer än mat med släkten haha.  
 
Men det blev en helt fantastiskt dag och jag är fortfarande (2 veckor senare) helt chockad och överrumplad över all kärlek jag fick ta emot på min 22årsdag.  Jag är verkligen så himla glad och tacksam över både min familj och mina älskade bästa vänner. 
 
Dagen startade med frukost på sängen av mamma, Jennie och Zissi. Redan här fick jag en helt galet bra start med både blommor, grötfrukost och fantastiska presenter.  
Min underbara lillasyster hade köpt en Air fryer till mig, vilket jag tjatat om och längtat efter att få köpa i över 1 år.  Snacka om att jag fick en chock när jag öppnade paketet och insåg att hon hade köpt det till mig, hur fin är hon inte? åh, att man kan ha en så fin lillasyster!. 
Jag fick även biljetter till Luciapokalen och fitnessfestivalen, ett event och en tävling jag velat gå och kolla på i 2 år nu men aldrig riktigt fått tummen ur och faktiskt lagt dem där pengar på. 
- helt överväldigad över hur rätt både mamma och Jennie prickade in på presenterna, och OTROLIGT tacksam. (kan inte säga det nog för många gånger) . 
 
Efter detta underbara uppvaknande var jag redan mer än nöjd med dagen och tänkte något i stil med " bättre än såhär blir det inte! " överlycklig över hur fin familj hade. Men att dagen inte kunde bli bättre fick jag allt äta upp! 
 
Spenderade ett par timmar av morgonen på gymmet och därefter gick jag hem till Jessica, åt min medhavda matlåda, mös med Nalle och pratade tills klockan närmade sig 15 och vi tog bussen till mamma för att städa och fixa i ordning lite inför kvällen när släkten skulle komma för att äta smörgåstårta (finns det ens något bättre? möjligtvis hamburgare...)  
 
Jag och Jessica mös lite framför brasan och drack ett par glas vin dagen till ära. Senare kom även släkten och även dem kom med fina presenter och omtanke!. Vi åt smörgåstårta och pratade och pratade.  Tanken var att jag och Jessica skulle åka till buss runt 22 så jag började bli lite stressad när tårtan inte hade kommit fram ännu vid 21.40 ;)  Men tillslut plockade vi fram kaffet och fikat och efter att jag hade tagit en tugga av min chokladbit och en  klunk av mitt kaffe så plingade det på dörren.
 
Jag satt kvar på min plats och stirrade på mamma med någon blick som sa "varför öppnar du inte?". Och när ingen reste sig så sa jag "men mamma gå och öppna, det är ju hon som du går ut och går med hunden med." 
Varpå hon svarar "nej hon kommer ju inte såhär sent. Det är säkert någon som vet att du fyller år, gå och öppna"
Så jag reser mig upp och tänker bara på att Jessica är ju här och släkten är ju här så det kan ju knappast vara till mig.   
 
Jag öppnar dörren och där står VÄRLDENS BÄSTA Viktoria med stora uppblåsta ballonger som säger "22" .  ALLTSÅ VA? jag var så säker på att hon inte skulle ha möjlighet att komma till Halmstad, och dessutom hade hon skickat snaps på hur hon festade i sin Ovve inför deras invigning som skulle vara på kvällen.  Så ja man kan ju säga att jag blev totalt överraskad och jag blev på riktig så glad att jag kände tårarna i ögonen.
 
Hur fantastisk är inte hon då? åh SÅ tacksam. SÅ glad.  SÅ lurad. SÅ mycket kärlek <3
 
Plötsligt hade jag båda mina favoritpersoner och min älskade lillasyster på samma plats, när mina förväntningar hade varit på noll . Jag kan inte säga det nog för många gånger, men jag är så chockad över hur mycket omtanke och kärlek dessa människor gav mig på min 22årsdag <3. 
 
När Viktoria kom blev det iaf anledning till att fira lite mer, så då åkte vinboxen fram istället för flaskan och det blev några glas här hemma och snack innan vi tog oss in till stan, blev lite för sent för bulls i och med världens bästa överraskning, men det gjorde mig absolut ingenting. Jag hade ju mina absolut bästa vänner hos mig!
 
Jag spenderade sedan både lördagen, söndagen och måndagen med Viktoria. ( hon åkte hem måndag) , man får ju passa på när den mest saknade människan är och hälsar på <3. 
På lördagen blev det en utgång ALA viktoria (Schlagergolvet) och på söndag blev det söndagsmys med Viktoria och hennes mamma, SOM jag saknat dem kvällarna!.  
På måndagen följde jag med när Viktoria hälsade på sitt gamla jobb, och herregud vilken glädje det var för alla barn att se henne haha. Jag kunde inte sluta le alltså.
 
UNDERBAR, FANTASTISK, OBESKRIVLIG helg. 
Så himla bra, och jag kommer leva på den lääääänge <3
 
 
 
 
 
 

En underbar helg med min favorit

Fick äran att följa med Bicaj och Sven-Åke (Viktorias underbara mormor o morfar) när dem skulle köra upp och hälsa på henne för 2 helger sen 🙏🏻. 
 
Så efter en alldeles för lång tid utan min andra halva så fick jag äntligen träffa denna goding och spendera 2 heldagar med henne!. 
 
helgen bjöd på Disneymusik, roadtrips, skrattanfall, smörgåstårta och fika, vin och god mat, studentfest på campus och framförallt det perfekta sällskapet! . 
 
bättre än såhär hade inte helgen kunnat bli och jag är så oerhört tacksam över att ha dessa människor o mitt liv ❤️
 
hela familjen Cajliden har blivit som en extrafamilj, fantastiska människor!
 

RSS 2.0