ÖVERRAAAASSSSKNING

(till dig cajjan, här får du vad du väntat på så länge <3 <3) 
 
Japp bloggen har inte varit speciellt prioriterad, det känns som det händer saker hela tiden och att jag inte har energi att lägga ner på att skriva här. Men hur man än vrider och vänder på det så är det ju faktiskt väldigt roligt att kolla tillbaka på sånthär om några år, så jag ska väl försöka ta mig i kragen och börja blogga lite smått igen.
 
Så vad har hänt sen senast? förmodligen väldigt mycket men det jag känner nu spontant att jag i alla fall vill nämna är såklart att jag uppfyllde min dröm och åkte till USA, Los Angeles. På en träningsresa med 29 okända människor, det var minst sagt en upplevelse och jag kan fortfarande knappt förstå att jag varit där! Vi var bara där i en vecka men vi hann med så galet mycket; pannkaksmys, frukostmys, Beverly Hills, Hiking i Hollywood hills, Hollywood walk of fame, Hooters, Cheesecake factory, Firehouse, godaste sushin jag äitit i hela mitt liv, Tender greens, cykling från Venice beach till Santa Monica pier, Strandhäng i Santa Monica, galet många träningspass på Golds gym, tränade bredvid Arnold Schwarzenegger,  tränade bredvid andra fitnesskändisar, trappintervaller i santa monica stairs, Plyopass,  shopping i L.A, shopping på någon outlet som fanns mitt i öknen och ja förmodligen mycket mer men som jag inte minns för tillfället. Ett litet minus med resan var såklart min otur då jag hade dragit på mig ett träningsförbud på grund av luftrörskatarr, egentligen hade jag även reseförbud men eftersom jag inte kunde få tillbaka pengarna så tog jag chansningen och åkte ändå. Tog det väldigt lugnt de första dagarna pga. träningsförbudet men var i alla fall med på alla passen, i slutet av veckan tog envisheten över och då var jag med och köttade på både hiking, plyo och trappintervaller. Det var definitivt betydligt jobbigare än vad jag var van vid pga min fysiska hälsa haha, men skam den som ger sig och mycket sitter i huvudet så det var bara att kötta och hoppas på det bästa!. det är inte varje dag man är i USA med två booteyqueeens som Aspenskog och Stålnacke!. 
 
Hur som haver, det var en helt fantastisk resa och jag kommer definitivt åka tillbaka till USA. Jag är riktigt glad över att jag åkte trots mina små motgångar. 
 
Vad har hänt sen då? ja som sagt; väldigt mycket. Men en sak som tagit mycket tid är att när terminen startade igen fick jag ganska så snart reda på att jag behövde flytta, så det har varit en väldigt stressig termin sett till att jag vid sidan om studierna har letat boende som en galning. Nu har jag precis flyttat till ett korridorsrum, och inte vilket korridorsrum som helst utan ett korridorsrum som är i samma hus som Cajjans lägenhet finns ii. HUR DRÖMMIGT???? Jag har alltså min bästa vän en trappa upp, bättre kan det knappast bli!. 
För övrigt känner jag mig faktiskt mer hemma i mitt korridorsrum än vad jag gjorde i lägenheten, förmodligen eftersom jag vet att i korren får jag stanna tills jag säger upp den och dessutom har jag ju inrett det själv så det är mer jag än vad lägenheten var eftersom jag hyrde den möblerad och i andrahand. 
 
 
Meeen iaf, iförrgår var det julafton, hur galet är inte det? detta året har verkligen sprungit förbi i raketfart. 
 

Kommentarer
Postat av: Jessica

Vaddå att Cajjan får ett eget inlägg?? JAG SKA OCKSÅ HA ETT DÅ. Jag är inne och kollar 24/7 ju............ förväntar mig ett inlägg tillägnat till mig med faktiskt

2018-01-02 @ 16:23:33
Postat av: cajjan

ÅÅHH jag är såååå nöjd!!! :D

2018-01-04 @ 20:48:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0