Alla hjärtans dag

i tisdags så var jag ledig från skolan och vi hade riktigt fint väder, så jag gick in till stan och gick i lite affärer följt av en promenad hem. Sen cyklade jag direkt till viktoria för att sprida lite kärlek med choklad dagen till ära! 
 
Väl där så blev besöket lite längre än tänkt så jag blev kvar ett par timmar och pratade, Carro kom också dit. När jag skulle hem så övertala världens bästa mig om att cykla hem och hämta min kurslitteratur och sen cykla tillbaka, för hon ville bjuda på alla hjärtans dag middag <3. Hur fin är hon inte??
 
när jag kom tillbaka satt vi och pluggade i korridorens allrum i ett par timmar och vi fick sällskap av Olivia, som även hjälpte mig en massa för hon har också läst sociologi.
 
blev bjuden på sjukt god mat av min fina mästerkock, följt av melonglass till efterrätt och då fick vi även sällskap av 2 andra från korridoren, som vi satt och pratade med resten av kvällen.
 
jag fick även superfina tulpaner av Viktoria ❤❤
 
jag cyklade hem vid 23 och jag kunde inte ha varit gladare eller nöjdare än jag är över kvällen, fantastisk alla hjärtans dag med min favorit! 
Tack <3 
Köpte en chokladask till mig själv också 🤗
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0