En tågresa till halmstad, flyttpack och födelsdagsfirande

I torsdags hade vi först föreläsning och sen gick jag och några från klassen till Kårallen där BVG2 mötte upp oss för vår första "aktivitet" eller vad man ska säga. Torsdagskröken hette det iaf och är tydligen något som hålls på Kårallen varje torsdag. Det innebär alltså att man runt 15 går direkt till skolans "minikrog" eller vad man nu ska kalla det , där man dricker och socialiserar sig.  Det var kul att få träffa och umgås lite mer med folk från klassen, vi lekte även lite namnlekar, som jag för övrigt var urusel på hahaha. 
 
Vid 17 fick jag cykla hem i lite panik för att hinna slänga ihop det sista i lägenheten innan jag skulle ta bussen till tågstationen. Mötte Vickan och sen tog vi tåget till Malmö där vi sedan bytte tåg till Halmstad (lagom drygt att man måste åka så knasiga vägar från linköping till Halmstad, men men! ) .
 
I Halmstad mötte bästa Bicaj upp oss och körde hem mig, väl hemma fick jag mysa med min fina Zissi och prata lite med mamma och Jennie innan jag började packa och plugga.
 
På fredagen var det full rulle igen, pluggade i några timmar, packade, fixade inlägg till mina skor, handlade och avslutade kvällen med tacomys tillsamans med mamma framför fångarna på fortet, en riktig Svenssonfredag helt enkelt! men såå underbart.
har ju börjat gilla tacos igen 
 
Lördagen var även den fullspäckad, jag fixade lite ärenden, jobbade, duscha, fixa mig och körde hem till Vickan där även Hanna och Jonna var. Vi åt och hade det trevligt ,Vickan fick sina presenter som hon verkade bli glad över vilket glädjer mig också! .  Vi pyntade lite extra och sen började det droppa in folk allt eftersom!
Supertrevligt och det blev många skratt! men eftersom att jag skulle upp vid 07 på söndagen fick jag hålla mig till vatten och chaufförsrollen. 
 
Så vid 01 körde jag in Vickan, Hanna och Ninni till stan och därefter körde jag hem, packade lite till, åt och somnade väl runt 03.30 så så mycket sömn blev det inte ;)
 
På Söndagen kom pappa runt 08 och då var det bara till att kavla upp armarna och konka på flyttlådor fram och tillbaka. Tydligen så hade jag och mamma tappat bort grindsnyckeln till gården så vi kunde inte köra upp bilen till huset hehe. Otimat. 
 
Sen hjälpte världens bästa pappa mig med allt från att packa ut ur bilen, köpa cykel, storhandla, fixa tv osv. 
Så otroligt tacksam <3 
En lunch hann vi även med, jag åt lax med potatis, riktigt gott och lite söndagslyx så där!.
 Pappa körde hem igen när vi var klara, eftersom han skulle jobba på måndagen <3
 
Sen bestod hela den resterande dagen av att packa upp alla flyttlådor, torka av skåp och lådor innan jag la i nytt osv osv.  Runt 22 kändes lägenheten äntligen som ett hem! och jag däckade väl ganska direkt därefter.   Man blir en aning trött av att inte sova många timmar, flytta och packa upp allt i flera timmar ;) . 
 
Men sååå nöjd nu när det är klart och jag kan känna en ro och hemtrivsel i lägenheten. 
tyckte det var komiskt att se skillnaden på min och Vickans färdkost på tåget. Jag hade ris och kyckling, hon hade popcorn och choklad hahaha . 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0