Full rulle

ja tiden räcker inte riktigt till känner jag! Förra torsdagen så följde Nadja med mig hem efter vårt litteraturseminarium, vi lagade mat, pratade non-stop och plötsligt var klockan halv sju och då hade vi varken fixat oss eller bytt om, skulle ta bussen 19 🙈 Men snabb Som man är så hann vi med bussen ändå! Mötte Lovisa på bussen som var snäll och visade mig, Nadja och Ebba vägen då vi alla skulle hem till Ebba nr 2 för en liten klassförfest! Första gången man träffade folk ifrån klassen utanför skolan och jag hade riktigt roligt! 
Sen drog vi till KK, dit även världens bästa Vickan kom! hade sjukt roligt verkligen,, kanske lite för roligt för jag var så gott som sängliggandes hela fredagen haha, men ibland är det faktiskt okej Och värt det :) 
 
efter det så drunknade jag i plugg och har pluggat heldagar (typ 12 h om dagen) för atr lyckas lära mig allt. dessutom lyckades jag bli sjuk i samband med detta, vilket resultera inatt jag inte kunde dricka mer kaffe haha, har ni försökt plugga utan kaffe?? .  idag hade vi tentan iaf och det gick verkligen käpp rätt åt helvete, men men what 2 do.  Förbereder mig för omtentan om 1 månad för är hyfsat säker på att detta blir underkändt.  Såg dock att omtentan ligger en dag före vår tenta i pedagogiken🙄. Aja löser sig, shit happens osv. 
 
vi har fantastiskt väder här i Linköping med, vilket gör dagen utan tvekan bättre! . Har städat min lägenhet, för den var kaos efter denna stressvecka. Tänkte lägga mig och vila lite också för även sömnen har fått lida något brutalt. 
 
På lördag ska jag ut och äta med Vickan och Olivia, ska bli sååå mysigt. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0