Längtar tillbaka

hela fredagen har spenderats framför sociologiboken men nu känns det iaf som att jag äntligen börjat få lite koll på de olika teoretikerman. 
 
har inte hunnit med så mycket mer än det idag faktiskt, började plugga vid 09 och la ner boken vid 21. Ätit lite och sen gick jag och la mig. Kan inte somna dock, det kryper i hela kroppen och jag längtar så brutalt mycket efter gymmet nu. Herregud att en svettig lokal kan betyda så mycket.  
 
Saknar verkligen mitt älskade Gladius, men jakten efter ett nytt gym att trivas på här i Linköping börjar nästa vecka förhoppningsvis! Tanken var att börja leta denna veckan men min allergiska reaktion som resultera i att jag måste gå på kortisonbehandling fick skjuta upp den planen 😭 Gråter inombords haha, känns som att allt jag byggt på mig hittills bara rinner av .
 
Men men I Will be back, stronger faster better stronger osv. 
 
Känns iaf som att både huvud och kropp är med mig nu, äntligen . Har varit en lång period som inte känts 100, men jag tror verkligen att det blir bra nu! Känns som allt klaffar, om man bortser från att jag inte kunnat träna på länge då. 
 
Men det blir desto roligare att komma tilllbaka! shit va jag älskar den där känslan som bara gymmet kan få mig att känna. Det är så mycket mer än styrketräning.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0