Måndag, Tisdag, Onsdag, Torsdag. Tiden flyger

I måndags var jag först i skolan och jobbade tillsammans med min grupp inför seminaret vi skulle ha på tisdagen. När vi var klara där så cyklade jag direkt till Ryd, handlade på Hemköp och sen cykla jag hem till Vickan och ockuperade hennes korridor medans hon fortfarande var i Halmstad haha .
Anledningen till detta var för att det faktiskt inte var vilken dag som helst, utan VÄRLDENS BÄSTA TJEJS FÖDELSEDAG!!! 23års dag för att vara exakt!!!.
Skulle hjälpa henne fixa en födelesedagsmiddag och medans jag väntade på att hon skulle komma hem satt jag och pluggade , eftersom jag trodde att jag skulle hålla i en redovisning på tisdagens seminarie , vilket sedan visade sig inte stämde haha. 
 
Vickan kom iaf hem runt 18, hon fick lite födelsedagskramar och sen var det full rulle. Hennes kompisar droppade in runt 19 och vi åt fläskfile med pressad potatis, supergott! . 
Kvällen slutade hyffsat snabbt därefter, vi alla var rätt trötta och slitna + att det var ju skola på tisdagen igen för oss alla .
 
Världens bästa Viktoria, jag hoppas att din dag blev fantastisk trots allt , för det finns ingen som förtjänar en bra dag så mycket som du <3 
 
Jag tog dessvärre inga bilder från denna dagen men jag hade det fantastiskt trevligt! och jag är så lycklig och tacksam över att ha möjligheten att få spendera så mycket tid med denna brud!. 
 
Tisdagen innebar seminare , där vi trodde att vi skulle hålla i redovisning, men det visade sig att seminareläraren bara sa så för att få oss att förbereda oss väl, eftersom tanken var att vi bara skulle föra disskusion. LÄTTNAD. Men ändå utmanande eftersom det var vårt allra första seminarium.
 
Efter seminariumet följde jag med Nadja till bussen och väntade där med henne eftersom bussen inte skulle gå förens om en lång tid. När hennes buss kom så cyklade jag hem till lägenheten, pluggade och fixade matlådor. 
Åt och såg en film innan jag däckade. 
 
På Onsdagen var jag uppe i god tid, duschade och fixade mig . Men här tog nog den mesta av dagens tur slut, för först brände jag min gröt, sen gjorde jag ny, den blev sååå god. lyxade dessutom till den lite extra med jordnötssmör och banan och var mycket nöjd över att jag hade över 1h på mig att äta innan jag skulle behöva cykla till Universitetet. Men tji fick jag för efter 3 tuggor av min älskade gröt kände jag hur det började brännas och sticka i hela överkroppen. Tog av mig min morgonrock och såg att mina armar hade blivit helt rödprickiga och rödflammiga.  Kollade mig i spegeln och såg att även mitt ansikte och bröst hade fåt konstiga röda utslag. 
Tänkte att det måste vara en allergisk reaktion, vilket ifs är väldigt konstigt eftersom jag åt samma saker som jag alltid äter . Men något fel var det ju och fanns egentligen ingen annan förklaring än allergisk reaktion.
 
Vickan övertalade mig tillslut att gå till vårdcentralen, och underbar som hon är så cyklade hon direkt ifrån sin föreläsning till att möta upp mig för att sedan följa med mig dit. På vårdcentralen blev vi sittandes/liggandes i ett akutrum där jag blev proppad med kortisonmedicin och någon annan allergimedicin, och sen var vi där i minst 1h för observation innan vi kunde gå. 
Fick dessutom utskrivet mer kortison som jag ska ta nu under 3 dagar.
Dennai incident gjorde att jag inte hann att gå på min föreläsning, så när vi var klara på vårdcentralen gick vi till apoteket och hämta ut min kortisonmedicin och sen handlade vi lite på hemköp innan vi cyklade hem till Vickan och såg på Narnia, tillsammans med kaffe och muffins . Mysondag <3
Sen cyklade jag hem, åt mat, pratade med både mamma, pappa och Jennie i telefon och pluggade innan jag somnade. 
 
Idag har jag varit på föreläsning och egentlign skulle vi stanna kvar och fixa med vårat grupparbete men vi kom överens om att alla kan skriva lite hemma till nästa gång vi ska sitta med det istället. Vilket jag var väldigt glad för , eftersom att jag av någon anledning verkar bli dödstrött av Kortisonet. Jag känner mig på riktigt helt utslagen.
Nu har vi tack och lov inga fler lektioner denna vecka, så har "långhelg" dock måste jag ju plugga hemifrån. 
 
Hoppas på att få upp lite energi snart så inte ögonen bara går i kors varje gång jag försöker läsa min kurslitteratur. 
igår fick jag 12 tabletter + 1 till .
Idag 8 tabletter och sen ska jag fortsätta med 6 tabletter/ dag i 2 dagar. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0