studentlivet i Linköping

I Måndags fixade jag matlådor och sen cyklade jag hem till Vickan som bjöd på supergod mat, serietittande, bröderna lejonhjärta och gött snack i vanlig ordning. Vid 02 gick vi och la oss för att försöka sova ett par timmar, eftersom klockan skulle ringa vid 03.30 igen.  För då skulle vi upp och köa inför biljettsläpp till en fest haha.
Är verkligen helt amazed över hur stor hajpen kring fest är i denna stad, studentlivet är verkligen helt sinnesjukt och inatt fick jag vara med om en del av det i alla högsta grad. Vi kom till kön 04 och bytte av några tjejer som hade köat sen 02 (vi hade allltså ett kö-schema för att slippa sitta ute i kylan för länge haha) . För folk kommer på  riktigt och börjar köa vid 00. OCh biljettsläppet är 06.00. Folk har med sig högtalare, brassestolar, bord, filtar, pokerspel, datorer så dem kan se film, sovsäckar, alkohol, mat, kaffe och säkert mycket mer.  Det är verkligen som att köa inför konsert eller liknande.
Helt galet och vårt gäng började köa 02, då hade vi ändå mins 50 pers framför oss.  Och bakom oss sträckte sig nog kön 600 meter. Alla som köade fick inte ens biljetter för det hann sälja slut.
 
Jag och vickan köade iaf tillsammans med Gustav som hade preppat med filtar, kakor och kaffe. Vi hade med oss Nocco och propud + x antal lager kläder för att inte frysa. Dock frös jag såklart ändåå, men oj vilken tur vi hade med vädret för det var trots allt plusgrader inatt och uppehåll från både regn, snö och blåst!.
Det var en härlig stämning i kön och trots att vi satt där ett par timmar så tyckte jag ändå att tiden gick fort och vi hade supertrevligt!.  Var hemma vid 07 imorse, åt frukost och sen gick jag och la mig i hopp om att orka träna på kvällen. Dock vaknade jag och insåg att förkylningen kommit tillbaka igen, så det blev inget med den saken.
 
Har inte varit allt för produktiv idag med andra ord. Har städat lite, kollat serier och pluggat.
Imorgon är jag ledig från skolan ( vilket jag var idag också tack och lov)  och då ska jag möta upp en tjej som jag köpt biljett till, handla, tvätta och plugga tänkte jag.
På torsdag har jag föreläsning och på fredag kommer eventuellt pappa och Jennie hit och spenderar natten <3
På lördag kväll är det dags för denna överhajpade fest, men Markoolio kommer så vem skulle inte vara hajpad inför det? woop.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0