Fullt upp

Den senaste månaden har varit helt kaotisk, omtumlande och helt fantastisk!
 
Jag grävde för det första ner mig i mina matteböcker under 2 månader, då jag konstant pluggade det ämnet jag hatat så länge jag kan minnas, med ett enda mål : Att bli godkänd i kursen ( vilket motsvarar ett E i dagens betygsystem)
 Och med hjälp av fantastiska vänner, videoinstruktioner och min enorma envishet så gick det! DET GICK. 
 
Och jag fick inte ett E , utan ett D! hur sjukt? . Helt ofattbart men så glad över att ha klarat ett mål jag satte samma dag som jag tog studenten för 3 år. 
 
Strax därefter fick jag reda på att jag blev antagen till Linköpings universitet, trots att jag var placerad på reservplats nummer 13 (!)  Ännu en ofattbar sak. Och en helt perfekt julklapp, för beskedet kom den 22 December.
 
Och med 1 månad kvar till skolstart,, greps jag ju klart av lite panik eftersom ingenting var planerat och jag hade varit rätt inställd på att jag inte skulle komma in.  Men oj så fel man kan ha! och tur är väl det? för nu blev plötsligt en dröm till verklighet!
 
Även Jessica kom in på utbildningen hon hade sökt i Stockholm (!) SÅ STOLT!.   Vilket innebär att vi inte får så långt ifrån varandra eftersom stockholm bara ligger 2 h bort ifrån Linköping!. 
 
Den 23 December spenderades med pappa, Jennie, Farmor och pappas tjej. Vi såg på uppesittarkvällen, åt god mat och mängder av choklad . Samt öppnade julklappar.  
Jag sov hos pappa och på morgonen stack jag till gymmet och körde ett julaftonspass innan jag åt frukost med pappa.   
Självaste julafton spenderade jag hos mamma med Jennie, Daniel och Johanna. Jättemysigt verkligen! älskar julen och allt som hör till den.  
Fick dessutom helt fantastiska julklappar av mina älskade nära!  är så glad och tacksam över att få ha så fina människor i mitt liv . 
 
Efter julhelgen så hade jag fått Julspa av Viktoria i julklapp, hur grym julklapp btw?! .  Så det blev en heldag på spa med min favorittjej . Vi badade, myste, åt, pratade och gjorde vattengympa.  Både en fantastiskt rolig och otroligt avslappnande dag!.  Trots att stackars Viktoria egentligen var väldigt sjuk . 
Så otroligt tacksam över denna dagen och över att få ha en så fin människa i mitt liv och som bästa vän <3
 
Nyår spenderades hos Jonte med mat, dans och sång i mängder.. Jag, Viktoria och Julia kom hem 9 på morgonen dagen därpå, så det blev en bra natt helt enkelt!. 
 
 
Boendet i Linköping löste sig till att börja med genom att jag fick ett korridorsrum, i korridoren jämte Viktoria! bättre än såhär blir det ju inte tänkte jag!. Inflytt var den 15 januari och jag fick reda på detta den 6, hade alltså 1 vecka på mig att packa ner mitt liv i en låda.
 - MEN 2 dagar senare fick jag erbjudandet jag aldrig trodde att jag skulle få, och plötsligt hade jag chansen till att få en egen lägenhet istället för korridorsrum. Så jag chansade, tackade nej till korridoren och några dagar senare ( som mest var fyllda av panik och nervositeit över ifall jag skulle få den eller ej) SÅ fick jag reda på att jag fick den. JAG FICK LÄGENHETEN!. 
Hur sjukt? OCh hur glad på en skala tror du att jag är just nu ?. 
 
Jag flyttar den 22 Januari, men åker upp till Linköping redan den 21 och sover hos Viktoria en natt. 
sen börjar skolan den 23, så det blir intensivt det här haha. 
Tråkigt nog så har jag inte möjlighet till flytthjälp denna helgen, vilket innebär att jag får packa en resväska med det viktigaste och ta tåget upp. För att sedan ta tåget tillbaka helgen efter, då jag både ska få flytthjälp och fira Viktorias födelsdag här i Halmstad.
 
Så ja man kan ju sammanfatta de hela med att 2017 har en riktigt stark start och jag känner på mig att det blir ett fantastiskt år! 
 
Var ute och åt med Viktoria på bästa Wild West Steakhouse före hon skulle åka tillbaka till Linköping. Så gott! 
Därefter följde jag med henne på en förfest i stan som bjöd på många roliga lekar, när dem sedan skulle till krogen så tog jag bilen hem för att gå och lägga mig!. 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0