Sista jobbpasset

hej, jag sitter på jobbet och jobbar mitt sista pass för denna sommaren. Ett 22h-pass och jag är helt chockad över hur snabbt denna sommar har passerat, trots det känner jag att jag har hunnit med massor av roligheter. 
Jag har jobbat många timmar, allt från 9 till 25h-pass . Men efter och före jobbet har jag hittat på saker och därmed hunnit med att göra mycket roligt utöver jobb! men däremot har det inte varit en lugn stund på hela sommaren. 
På fredag åker jag till Spanien för lite lugn och ro innan studierna drar igång igen, jag ser verkligen fram emot både min resa och denna höstens utmaningar.
 
dagen till ära bakade jag en kladdkaka till mina boende. 

tre lediga dagar

min sista helg i halmstad och dessutom långhelg!
dessvärre har jag inte haft och har inte något speciellt planerat. Igår jobbade jag i industrin lite, var ute och gick, tränade och lagade mat. 
Idag har jag gått en promenad med zissi, städat, packat och nu har jag precis tryckt i mig lite majskakor samtidigt som jag lyssnar på en lljudbok. tanken är att jag ska släpa mig till gymmet. Ikväll ska jag göra matlådor och träffa Maria. 
 
 

jobbfredag

Idag har jag varit på jobbet i vanlig ordning, men för omväxlingsskull så tog jag med de boende på uteteater på galgberget, vi fikade lite på hallandsgården och sen såg vi på ett skådespel om rasmus på luffen, supermysigt!
efter jobbet hade jag planerat att köra direkt till gymmet och hinna med ett snabbt pass men sekunden jag satte mig i bilen insåg jag att gymmet stänger 21 på fredagar. och jag slutar 21, så det blev inget med det..
 
Sååå har bara tagit det lugnt och myst med zissi efter jobbet. Detta är min första jobbfria helg på två veckor. dock ska jag jobba i industrin lite denna helgen men ändå. 
 
 

Jag lever

9 augusti, var tog sommaren vägen???
Jag har haft en fantastisk sommar hittils bestående av mycket jobb men också väldigt många nya minnen med fina vänner. Vi har haft den absolut varmaste sommaren på x antal år och så fort jag inte jobbat har jag njutit av solen. 
 
nu har jag bara 3 arbetspass kvar sen är sommaren över och förra veckan bokade jag en resa till spanien som jag beger mig till dagen efter mitt sista pass, har jobbat hela sommaren och det har inte blivit så mycket sömn och avslappning så kände att varför inte avsluta sommaren så som den startade? med spanien!
 
Sen åker jag direkt tillbaka till Linköping för ännu ett år på universitet. Blir nog en fullspäckad termin då jag både ska vara aktiv i ett forskningsprojekt, plugga på 150 % och jobba som kårfotograf.
Jag ser verkligen fram emot den kommande hösten samtidigt som jag absolut inte vill att denna fantastiska sommar ska ta slut.
Hur sjukt är det inte att vi haft tropisk värme sen i maj? 
 
 
 
 
 

RSS 2.0