Även om jag inte kommer tillbaka till dig

jag behöver inte idioter i mitt liv
 
 

att kameran är i Halmstad

Jag borde verkligen ha tagit hit min kamera igen... Hade behövt den verklighetsflykten som den så många gånger förr har gett mig... Men men.
I will rise up on again, just keep on. trying. 
 
 

Bubblar med bubbel

två flaskor bubbel, flera timmars bad och tjejsnack non-stop med dem bästa jag vet. Blir det bättre? 
 

TILL DIG MIN BABE

 
 
Jag har verkligen världens bästa vänner!! är så otroligt tacksam. 
 
Nu var det 2018. hur sjukt är inte det??!! 2017 har verkligen levererat förändringar, utmaningar och möjligheter. Jag är riktigt nöjd över året som har varit och vad det har fört med sig, jag har bland annat flyttat två gånger, träffat mängder av nya människor, börjat plugga på universitet och levererat toppbetyg, skrattat som en tok, åkt till USA, varit i spanien x antal gånger, lärt känna mig själv på nya sätt och därmed även utvecklats otroligt mycket som person. Och såklart massa mer!. det jag ville säga var väl egentligen bara att jag känner en otrolig tacksamhet, tacksamhet över att jag har så fina människor i mitt liv idag som jag har, tacksam över hur livet har tett sig, tacksam över att jag har träningen och ja tacksam helt enkelt.
 
Nyår firades in med fina människor, varav två av dem är mina absolut bästa vänner; Jessica och Cajjan, ännu en sak jag är otroligt tacksam över haha!. Vi tjuvstartade nyår med en tjejkväll i fredags då vi drack bubbel i vår jacuzzi och hade en välbehövlig tjejkväll med massor av prat i flera timmar.
 
Fick helt enkelt ett väldigt bra avslut på ett bra år! 
 
 
Nu pluggar jag inför en dugga som vi har på måndag, man kan inte alltid ha roligt liksom ;)
 

RSS 2.0