Plugg plugg plugg och lite födelsedagsfirande

Jag drunknar i plugg, nästa vecka är allt annat än rolig: tenta måndag-torsdag och tenta i andra kursen på fredagen. Men det blir desto roligare efter sista tentan på fredag då jag ska på halloweenfest iaf! 

Förra lördagen köpte jag en tårta och bjöd hem sikander och Isak för lite gött häng och filmmys eftersom sikander fyllde år, en riktigt mysig lördagskväll. 
(null)

(null)


Jag har fyllt år

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Pappa och Jennie kom hit för att fira min födelsedag på fredagen före min födelsedag, vi bodde på hotell, drack vin, pratade, åt galet goda hamburgare med sjuka pommes på Beer & Burger, drack lite mer vin, sov och åt frukostbuffé innan dem begav sig hemåt igen. En riktig drömfredag! Hade verkligen saknat dem
(null)

(null)

(null)

(null)
(null)

(null)
På lördagen hade jag födelsedagsfest i min korre och jag blev helt överrumplad av kärlek och tacksamhet. Är så glad över att jag lärt känna så många fina vänner i Linköping! Dock blev det inte så många bilder under kvällen, jag hade fullt upp med att leva i nuet och ha roligt helt enkelt. Men en riktig toppenkväll/natt/morgon då festen pågick från 20.00 till ca 05.00 haha. 
(null)

(null)

(null)
På söndagsmorgonen (när jag faktiskt fyllde år) kom cajjan och överraskade mig med frukost och paketöppning på sängen. Efter frukosten cyklade vi till Tornby och shoppade lite innan vi cyklade tillbaka till Ryd för att ta bussen in till stan där vi åt sjuka hamburgare på flott, KOLLA BARA MIN BURGARE. Tryffelburgare med extra kött + pommes med ost + tryffel och aiolidipp. Japp smaklökarna dansade Jag hinner inte med

Tiden flyger förbi och det känns som att dygnet har alldeles för få timmar. Sen jag skrev sist har jag skrivit salstenta, druckit en del vin för att fira tentan för att därefter återgå till att gräva ner mig i litteraturen igen. Denna månaden kommer mina kurser krocka så jag har båda tentorna samma vecka, jag som vill kunna prestera pluggar som en tok redan nu för att optimera inför den veckan (som för övrigt inte är förens om 3 veckor) 
Mitt schema är fullspäckat från morgon till kväll just nu och förmodligen kommer det se ut såhär ungefär hela terminen.

I lördags fotade jag på kårallen, rhys har där så det blev första gången jag fotade artist sen jag jobbade i Bulgarien, himla roligt faktiskt. På söndagen redigerade jag bilderna och städade i mitt rum. Igår pluggade jag hela dagen o avslutade med att fixa matlådor.  idag har jag tvättat, varit på uppstartmöte inför forskningsprojektet jag ska jobba med, cyklat fram och tillbaka till Tornby för att handla inför lördag då vi ska fira mig i korren och eter det pluggade jag följt av dusch och nu ligger jag här utslagen. 

Morgondagen ser ut såhär; plugg 08-16 föreläsning 16-19 , handla mat, hem o dammsuga, sova.
Torsdag : fixa fransar, plugga, föreläsning, plugga, hem och sova.
Fredag: plugga tills Jennie kommer hit och sen umgås med henne. På kvällen ska jag fota på kårallen.
Lördag; umgås med Jennie, fixa inför festen, ha fest
Söndag; fylller år wooooah

Slutsats; tiden flyger iväg och jag drunknar i plugg och andra åtaganden.

Denna terminen (och nästa) har jag följande åtaganden:
150% plugg
Forskningsprojektet x antal h/v.
Kårservicefotograf
Sitter med i Sociologirådet

Ja men vafan, lika bra fylla dagarna med liv liksom! 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


RSS 2.0